Když vám psí miláčkové likvidují byt

← zpět na články

Také vás vždycky dostane do kolen, když si na vás ta němá tvář položí hlavu, podívá se a vyžaduje pohlazení? Aby také ne, kdo by se necítil rád potřebný a zároveň milovaný. Ne nadarmo se o psovi říká, že je to nejlepší přítel člověka. Ale i ti nejlepší přátelé občas udělají něco, co nám není zrovna po chuti a čím nám způsobují nepříjemnosti. Jak takové situace elegantně řešit?

Váš pes vás miluje natolik, že bez vás nedokáže být. To se občas stává. Tudíž jak se za vámi zavřou dveře, začne štěkat, vít a kňučet. Sousedé vás za to asi v lásce moc mít nebudou, na druhou stranu, pokud mají doma stejného mazla, dokáží se vžít do této nepříjemné situace a nebudou po vás vrhat nevraživé pohledy.

Mimo hluku se pes za stesku dokáže pustit i do vašich oblíbených lodiček, koberce a v nejhorším případě i do dřevěných dveří pronajatého bytu. Naše fenka pokaždé, jak se za námi dveře bytu zaklaply, začala mimo štěkání na dveře skákat, ve snaze je otevřít, a když nepovolily, přešla do škrábání a okusování. Majitel moc nadšený nebyl. Abychom nemuseli každou chvíli kupovat nové vchodové dveře, vymysleli jsem vylepšovák.

Pokud máte stejné zkušenosti, možná taková provizorní dvířka také uvítáte. Jednoduše si z palubek nebo obyčejných prken vyrobte vrátka, která pomocí pantů připevníte ke zdi ještě před vchodovými dveřmi. Samozřejmě se pes pustí i do těchto vrátek, ale jednou za čas nakoupit nové palubky a vrátka vyměnit není tak finančně nákladné, jako kupovat nové vchodové dveře.

Prodejem palubek i jiného dřevařského materiálu se zabývá mnoho firem. My vám můžeme nabídnout výrobky té nejvyšší kvality za velmi příznivé ceny. Vybrat si můžete z palubek obkladových, podlahových, terasových i palubek na fasádu. Mimo to nabízíme hoblovaná i surová prknakrovy nebo OSB desky.U volně ložených palubek si můžete vybrat kusy přesně dle vašeho vkusu.

Ceny palubek také průběžně upravujeme v závislosti na poptávce a aktuální ceně dřeva. Vyplatí se vám proto sledovat náš ceník pravidelně. Různé druhy palubek jsou nabízeny také za akční ceny. Pokud tedy víte, že váš miláček vrátka za několik měsíců zcela zlikviduje, můžete si udělat zásoby za akční ceny.

Tak už neváhejte a kontaktujte nás, pomůžeme vám vybrat ten nejvhodnější materiál podle vašich přání.

nabídka

další články

kontakt