Koberce a Váš domov

← zpět na články

Při zařizování vlastního domova chce každý z nás, aby ve výsledku vypadal co nejvíc útulně. Celkový estetický dojem nesouvisí jenom s množstvím obrazů, fotografií, sošek, nebo květin, které v daném pokoji máme rozmístněné. Důležité jsou i koberce. Jejich různé tvary, velikosti, barvy a vzory, mají také co dočinění s tím, jakou atmosférou na nás pokoj působí. Provádíte ale během měsíce také důkladné čištění koberců, čím zajišťujete jejich zdravotní nezávadnost? Jestli ne, v tom případě Vám rádi v několika řádcích načrtneme proč je to tak moc důležité.

Hloubkové čištění koberců, by mělo v každý domácnosti patřit k rutinnímu úklidu. Navzdory tomu si většina z nás stále myslí, že na zbavení koberce veškerých nečistot stačí luxování. Opak je však pravdou. Vysávání koberce z něho odstraní jenom určitou část nečistot. Zbylá část zůstane usazená hluboko v koberci, kde se bude postupně hromadit. Jak už to chodí, jsme na začátku zpuštění řetězové reakce. Nahromaděné částice prachu jsou totiž rájem pro bakterie a roztoče. Při vyšší vlhkosti vzduchu se často objevují také plesně.

Chcete, aby Váš domov byl zdravotně nezávadný? V tom případě využijte služeb, které Vám nabízí naše úklidová firma. Ponoukáme Vám čištění koberců Praha, ale také i v jejím okolí. Neváhejte a objednejte si extrakční čištění u naší firmy ještě dnes!

nabídka

další články

kontakt