Postav dům, zasaď strom a zploď syna

← zpět na články

Vybudovat krásný a útulný domov pro své blízké je snem snad každé ženy. Muži by ten domov zase chtěli postavit vlastníma rukama. Ne vždy ale mají čas nebo možnost svůj dům postavit a upravit. K naplnění snů pak často pomáhají odborníci. A to od projektu, přes materiál až po konečné zhotovení.

Stavební firmy pracují obvykle velmi rychle a spolehlivě, takže když se na ně obrátíte, nový dům můžete mít do půl roku. Někdy i dřív. Dům je postaven. Na zahradu si pozvete zahradního architekta se zahradníkem a za několik týdnů máte okolo domu přímo ráj na zemi a jen sledujete, jak všechno postupně rozkvétá a roste. Zahrada je hotová. Děti jste zplodili, vychovali, a když vylétly z hnízda, vám najednou zbývá spousta volného času. Také vás napadlo domov trochu vylepšit a poupravit?

Možností změn je v každém domě několik. Pokud se nechcete hned pouštět do bourání příček a zvětšování místností, můžete třeba jen vylepšit schody, obložení zdí nebo třeba venkovní terasu.

Všem kutilům, kteří se rozhodnou vylepšovat své bydlení nebo prostě jen něco tvořit ze dřeva, nabízíme široký sortiment dřeva a řeziva. Pro výrobu používáme vždy ty nejkvalitnější suroviny a naši pracovníci jsou kvalifikovaní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi.

Vybírat si můžete palubek, krovů, OSB desek, hoblovaných i surových prken a dalších dřevěných výrobků. Palubky nabízíme obkladové, podlahové, saunové, palubky na fasádu nebo terasové. Ty jsou určeny především pro venkovní použití, proto jsou také kladeny vyšší nároky na jejich odolnost.

Žádné dřevo ale nevydrží dlouho v dobrém stavu bez vhodného ošetření. Nejlepším způsobem, jak uchránit dřevěné povrchy nepříznivým okolním vlivům je nátěr. Prodáváme různé barvy, laky a nátěrové hmoty, které prodlouží životnost vašeho dřevěného obložení, nábytku, podlahy i venkovní terasy.

V případě vašeho zájmu materiál natřeme již před prodejem, a pokud nemáte možnost odvézt si zboží sami, zajistíme jeho dopravu až k vám. To vše za velmi příznivé ceny. Tak nás neváhejte kontaktovat a rozjet s námi svou kariéru domácího kutila.

nabídka

další články

kontakt